Начало

За иновативни технологии и амфитеатър в парк „Света Марина” гласуваха общинските съветници

  • ПДФ
  • Печат

Общо шест проектни предложения на община Созопол бяха разгледани и одобрени от общинските съветници на последната редовна сесия на Общински съвет- Созопол.Два от тези общественозначими проекта, с които община Созопол кандидатства за тази година са проекти изработени в рамките на Стратегията на Местна инициативна рибарска група /МИРГ/ „Приморско – Созопол – Царево“,като сдружението е форма на публично – частно партньорство между администрацията, бизнеса и гражданите от общините Приморско, Созопол и Царево.

Проектното предложение „Рибата и рибните продукти – качествена и здравословна храна“ ще допринесе за въвеждане на иновативни , комуникационни канали и модерни информационни технологии за реализация на пазарни  стратегии и промоционални кампании, стимулиращи потреблението на риба и рибни продукти.

Промоционалните и рекламните кампании ще се провеждат в населените места и курортните зони на община Созопол.Чрез новосъздадените електронни инструменти рекламното съдържание ще съществува в интерактивен вид в интернет, съответно на английски, руски и български език .

Планираният бюджет на проекта е в размер на 25 000 евро.

Другото проектно предложение е „Общински лесопарк Света Марина“.В рамките на този проект са предвидени изграждане и  обновяване на туристическа инфраструктура, съоръжения и атракции за посетителите – в това число : амфитеатър , парк , увеселителни и рекреационни съоръжения, детска площадка и озеленяване   на територията на общински парк «Света Марина» в гр. Созопол.Проектът предвижда и инвестиции в туристическа реклама на територията на общината.Планираният бюджет на проекта е в размер на   300 000 евро.

И по двата проекта не се предвижда съфинансиране от страна на кандидата.

scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

август 2020
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31