Начало

"Потърси се в другия" - кампания на МКБППМН в месеца на толерантността

  • ПДФ
  • Печат
По повод 16-и ноември – Международния ден на толерантността, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Созопол обявява месец ноември за "Месец на толерантността".
„Потърси се в другия“ е мотото, с което искаме да помогнем на децата да разберат, че въпреки различията помежду ни, всички сме еднакво важни. Добре е да зачитаме емоциите, мислите и желанията на всеки един от нас и да търсим начини да се съобразим с тях.
В тази връзка обявяваме конкурс за учениците от начален курс за рисунка на тема „Най-добрият човек, когото познавам“. Към всяка рисунка, трябва да има кратък текст, който я обяснява. Учениците от 5 до 12 клас предизвикваме да напишат съчинение, разказ или есе на същата тема. Ще събираме вашите рисунки и есета до края на месец ноември 2020 г.
Най-добрите, ще получат награди, осигурени от МКБППМН.
Материалите изпращайте на адрес, гр. Созопол, Община Созопол, МКБППМН, Яна Сотирова, или на имейл: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Всяка дребна промяна, която някой прави към по-добро заслужава да бъде отразена, защото тя поражда у друг мисълта да постъпи по същия начин. Тези постъпки вдъхновяват, те дават вяра и пораждат нови идеи. Правете добро, бъдете толерантни, рисувайте и творете.
Кампанията, в която ще творите, ще документира човешката доброта и съпричастност към толерантността и ще остане в сърцата на хората. Призоваваме всички ви да правите добро, да споделяте и говорите за толерантността с вашите деца, близки и приятели, за да ставаме всички все по-добри, разбиращи и приемащи хора.
scroll back to top
 

е-вестник

Вестник "Созопол"

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

декември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031