Начало

Поредно отличие за Спортен клуб „Киборг“ гр. Созопол

 

Тони Шивачев е новият шампион на България в тежка категория в третото издание на Турнира по бодибилдинг и фитнес „Хеброс“, който се проведе преди броени дни в град Пазарджик.

scroll back to top

продължава>

 

Анкета за разработване и прилагани на планове за интегрирано развитие на община

На основание одобрени от МРРБ Методически указания за разработване и прилагани на планове за интегрирано развитие на община (ПИРО) за периода 2021-2027г. ,  издадени на основание на чл. 17, т. 9 от Закона за регионално развитие (ЗРР), и с цел определяне на унифицирани процедури за възлагане, изработване, оценка, одобряване и прилагане на плановете за интегрирано развитие на община.

Връзка към анкетата : https://www.surveyrock.com/ts/DA5PGD

scroll back to top
 

Посланикът на Франция посети Созопол

Кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев посрещна днес в своя кабинет посланика на Франция Н.Пр. Флоранс Робин. На срещата присъства културното аташе Ирина Петреску и Мария Конакчиева от Френския институт в България. Обсъдено бе съвместното партньорство през годините, свързано с археологическите действия на територията на Созопол, което продължава и в момента с обследване на обект в местността Месари.

scroll back to top

продължава>

 

Включете се в разработването на Плана за интегрирано развитие на Община Созопол като попълните настоящата анкета

 

Във връзка с одобрени от Министерството на регионалното развитие и благоустройството Методически указания за разработване и прилагане на планове за интегрирано развитие на община (ПИРО) за периода 2021-2027г.,

scroll back to top

продължава>

 

Емоционално и при огромен зрителски интерес започна „Аполония“ 2020

36-тото издание на Празниците на изкуствата „Аполония“ бе открито от кмета на Община Созопол Тихомир Янакиев и арт директора на фестивала Маргарита Димитрова.

„Аполония“ е родена в Созопол. Созопол и „Аполония“ са неразривно свързани и така ще бъде завинаги.“, заяви пред изпълнения Амфитеатър г-н Янакиев и изказа искрени благодарности към организаторите на емблематичния за града фестивал.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 5 от 310

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

септември 2020
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930