Начало

Подписан е договорът за площадката за опасни битови отпадъци край с.Атия

Кметът на Община Созополо Тихомир Янакиев подписа разрешителното за площадката за временно съхранение на опасни битови отпадъци край с. Атия. Това стана вчера при посещението му в Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС).

scroll back to top

продължава>

 

Новата визия на рибарското пристанище – мисия възможна?

Проектът за реконструкция на рибарското пристанище в Созопол ще бъде реализиран, ако бъде намерен вариант да се увеличи броят на лодкостоянките без поставянето на понтони. Това стана ясно след среща на кмета на общината със зам.министъра на земеделието Лозана Василева, състояла се вчера в София.

scroll back to top

продължава>

 

Коледен базар е най- новата атракция на Созопол

Коледно-новогодишни празници тази година приятно ще изненадат жителите и гостите на града. Празничната програма се подготвя от Община Созопол и Общински съвет- Созопол с активното участие на местните жители в нейното реализиране.

Най- новата атракция, която вече се подготвя е Коледния базар. На него местни производители, търговци и изложители ще представят своята продукция и ще я споделят с посетителите на базара. Той ще бъде ситуиран на централния площад до амфитеатъра и официално ще бъде открит на 20 декември от 17.30 часа.

scroll back to top

продължава>

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА ХРИСТИЯНСКОТО СЕМЕЙСТВО

Уважаеми съграждани

уважаеми жители на община Созопол,

Днес честваме Деня на християнското семейство – Въведение Богородично! Един празник на вярата, добротата и хармонията в семейството, което има отговорността да възпитава младото поколение в християнските ценности и добродетели.

Нека във всеки дом цари мир, разбирателство и любов! Крепете заедно семейната връзка и винаги помнете, че силата на семейната обич, може да прости, да подкрепи и да съгради! Живейте в съгласие, подкрепа и благоденствие. 

Желая Ви да предадете на идните поколения тайната на доброто съжителство и магията на съкровищницата, наречена семейство!

Пожелавам на всички много здраве, разбирателство и любов! Нека съхраним ценностите на българското семейство и да се стремим да опазим християнските добродетели! 

Пожелавам ви щастлив празник, изпълнен с топлота и семеен уют!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на Община Созопол

scroll back to top
 

Две години след смъртта на Дани от Атия само пасарелка, но без асансьор

altЗа да почетат паметта на на 16-годишния Костадин Джардов от село Атия, днес се събраха негови роднини, близки и приятели на мястото на трагичната му гибел. Цветя на съболезнование поднесоха и кметът на Община Созопол Тихомир Янакиев, председателя на Общинския съвет Георги Пинелов и кметът на село Атия Румен Димитров.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 5 от 255

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

декември 2019
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031