Начало

Жителите на с.Атия избраха своя Обществен съвет

 

331Първият в община Созопол Обществен съвет към кмета бе избран в с. Атия. На общоселско събрание, проведено в края на миналата седмица, жителите на двата квартала гласуваха доверието си на:

scroll back to top

продължава>

 

Покана за обществено обсъждане

Община Созопол е допустим бенефициент по приоритетна ос 6 „Регионален туризъм“, процедура ВG16ВGОР001-6-002 „Развитие на туристически атракции” на Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020. Процедурата има за цел да подкрепи недвижими културни ценности със световно и национално значение, притежаващи значителен туристически потенциал и да допринесе за развитие конкурентоспособността им чрез превръщането им в туристически атракции, способни да привлекат значителен брой посетители. Финансирането по процедурата е комбинация от безвъзмездни средства и финансов инструмент на ниво проект, а оценката се осъществява на база бизнес план.

scroll back to top

продължава>

 

След проверката на Ангелкова дигата на плажа вече се премахва

 

alt"Радвам се, че предприетите спешни мерки срещу издигането на дига върху Централния плаж на Стария Созопол вече дават резултати и започна нейното разрушаване," написа в социалната мрежа министърът на туризма.

scroll back to top

продължава>

 

Ангелкова пред созополчани: Винаги разчитам на диалога с местните хора, когато търся вярното решение

 

Среща с добавена стойност се състоя в Созопол. Поводът за нея бе недоволството на жителите на Созопол от появата на „китайска стена” на градския плаж. „Градежът” е дело на новия концесионер на пясъчната ивица.

scroll back to top

продължава>

 

Басейнова дирекция - Варна разпореди на консеционера на Централния плаж в Созопол незабавно да преустанови дейности в Черно море

След проверка на два плажа в гр. Созопол по сигнал Басейнова дирекция „Черноморски район“ (БДЧР) направи предписание на фирма „Ауто Фактор“ ЕООД да преустанови незабавно изземване на пясък от Черно море. 

scroll back to top

продължава>

 

Страница 4 от 255

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

декември 2019
пвсчпсн
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031