Начало

Важно съобщение!

 

Във връзка с повишена заболеваемост от covid-19 сред служителите в отдел „Местни данъци и такси“ при Община Созопол, за периода 29.03-02.04.2021 г. от 9:00 до 15:00 ч. данъчна служба ще работи САМО за връчване на вече изготвени документи.

През същия период данъци ще могат да бъдат разплащани:

- по банков път;

- чрез посредници – Easy pay, Fast pay, ДСК и Български пощи.

scroll back to top
 

За Вас, работодатели

Дирекция "Бюро по труда"-Созопол уведомява работодателите от общините Созопол, Царево, Приморско и Малко Търново, че разполага с финансови средства за сключване на договори за ползване на програми и насърчителни мерки за заетост и обучение, както и обучение на възрастни по Закона за насърчаване на заетостта (ЗНЗ) през м.март.

Повече информация - в прикачения файл.

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (обява работодатели.pdf)Обява35 Kb
scroll back to top
 

За Вас, безработни лица

Дирекция "Бюро по труда"-Созопол уведомява безработните лица от общините Созопол, Царево, Приморско и Малко Търново, че към март 2021 г. разполага с финансови средства за сключване на договори за стимулиране на мобилността и/или предприемачеството по насърчителни мерки  от Закона за насърчаване на заетостта (ЗНЗ) и за обучение на възрастни.

Повече информация - в прикачения файл.

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (обява БЛ.pdf)Обява22 Kb
scroll back to top
 

Обръщение на кмета на община Созопол Тихомир Янакиев по повод Деня на Тракия

Уважаеми съграждани,

Скъпи тракийци,

На днешния ден се чества подвига на българските воини, паднали край Одрин и из тракийските полета, както и почитта към хилядите българи - тракийски бежанци, намерили подслон в пределите на България и запазили родовата си памет. Повече от век България помни страданията, ужаса, саможертвата и родолюбието от онези събития.

Дълбок поклон пред паметта на храбрите воини, загубили живота си през трагичната 1913 година, както и към тракийските бежанци, жертви на тежкия и трънлив път.

„Не забравяй, но не отмъщавай.“

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

кмет на община Созопол


 

scroll back to top
 

СЪОБЩЕНИЕ

Община Созопол уведомява гражданите, че поради технически проблем с интернет доставчика, не е възможно осъществяването на текущи плащания на касите в Център за административно и информационно обслужване (фронт-офис) и при отдел "Местни данъци и такси".

Техници работят по отстраняването на проблема. Община Созопол се извинява за причиненото неудобство и се ангажира да уведоми гражданите при отстраняването на повредата.

scroll back to top
 

Страница 4 от 342

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

април 2021
пвсчпсн
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930