Начало

Новата учебна година започна

С вдигане на националното знаме и под звуците на българския химн стартираха тържествата по случай началото на Новата учебна година във всички училища на територията на община Созопол.

Най- голямото учебно заведение в общината СОУ „Св.св. Кирил и Методий” в град Созопол отвори врати за 382-ма ученици, от които три паралелки с първолаци.

scroll back to top

продължава>

 

Концерти на австрийски виртуози

И тази година от 10 до 19 септември град Созопол гостоприемно ще посрешне млади таланти от всички крайща на света, участници във Второто издание на Майсторския клас по цигулка, виолончело и обой на изтъкнатите австрийски и български педагози и изпълнители професорите, Антон Сороков - цигулка ( Австрия ),

scroll back to top

продължава>

 

Довиждане ваканция!Здравей училище!

Под това мото ще премине първият учебен ден на децата в община Созопол. Всяко училище на територията на общината е подготвило специална празнична програма и приятни изненади за своите възпитаници.

scroll back to top

продължава>

 

С грижа за малчуганите

 

И  за най- малките ученици, възпитаниците на детските градини в община Созопол са положени много грижи, за да протече безопасно, удобно и приятно новата учебна година. Общо за 100 хиляди лева общината осигури по- добри условия за малчуганите и за техните учители и персонал в детските градини.В община Созопол продължава посещението на децата в детските градини да е безплатно за родителите им.

scroll back to top

продължава>

 

Международен форум по метрология събра учени в Созопол

Оказва се, че всичко може да бъде измерено- от наночастиците до човешките емоции. Как това, обаче може да помогне на хората да живеят по- добре и да развиват икономиката ще стане ясно по време на научните дискусии и представяне на доклади по време на тридневния симпозиум „ Метрология и метрологично осигуряване”2013, който Техническия университет провежда в базата си в Созопол. В работата на симпозиума ще вземат участие представители на академичните среди в България, Дания, Русия,Украйна и Узбекистан.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 230 от 302

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

август 2020
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31