Начало

Подводен риболов събира най- добрите гмуркачи

Турнирът по подводен риболов за купата „Света Марина”  и тази година привлича в Созопол най- добрите български гмуркачи. Над 60 състезатели от 12 клуба от цялата страна ще мерят сили за купата, посветена на покровителката на града Св. Марина.

scroll back to top

продължава>

 

Созопол избира кралица на красотата

Любен Дилов-син ще е председател на журито на конкурса "Мис Созопол 2013" на 18 юни. Събитието ще се проведе в Амфитеатърът и е част от празниците в морския град, които ще продължат три дни, под патронажа на Община Созопол. Компания ще му прави Мисис България Йордана Димитрова, която пък няколко дни след това отлита за световния конкурс Мисис Вселена на Карибите. В журито ще е и още една хубавица - организаторката на Мис Бургас България - Ваня Кирова. Короната на победителката ще връчи лично кмета на Созопол Панайот Рейзи.

scroll back to top

продължава>

 

Славата на созополския вампир задмина Дракула

Созополският кръвопиец се оказа един от най-прочутите вампири в света. Скелетът, открит миналата година в Созопол, изстреля България на 4-то място като атрактивна дестинация за вампирски туризъм. Средновековният мъж от Созопол е включен в класацията на десетте места в света, където туристите могат да се докоснат до митологичните създания.

scroll back to top

продължава>

 

Ангелина Недин с изложба в Бургас

Талантливата Ангелина Недин представя своите картини в единадесета самостоятелна изложба в Галерия „Бургас“. Експозицията, която е в подкрепа на кандидатурата на Бургас за Европейска столица на културата, обещава да представи най-доброто от произведенията на созополската художничка. Изложба номер 11 на Ангелина Недин ще бъде открита на 11 юли от Митко Новков в Галерия „Бургас“ в 18.30 часа.

scroll back to top

продължава>

 

Видеокамери осигуряват сигурност и превенция

150 потребителя „залепнаха” на Wi Fi зоните  две денонощия

14 видеокамери, разположени на различни места в Созопол и Черноморец осигуряват сигурност на жителите и гостите на двата града и имат превантивна функция по отношение на нарушителите на реда.

Община Созопол изгради модерна видеосистема за наблюдение и включи целия град в Wi Fi зони, които предоставят безплатен интернет достъп на всеки жител и гост на курортния град.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 224 от 288

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

май 2020
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031