Начало

Радио „Бургас” откри красотата на созополските села

Екипът на радио „Бургас”  стартира оригинална инициатива като включи в предаването „Гларуси и шамандури” селата, които попадат на територията на община Созопол. Водещият на предаването Жоро Янакиев среща слушателите с интересни хора, запознава ги с любопитни и малко познати факти  и популяризира традициите и обичаите, които са запазени за идните поколения.

scroll back to top

продължава>

 

Обществен терминал киоск работи във фронт-офиса на общината

Интерактивен обществен терминал - киоск и видео екран са монтирани  в Центъра за информация и услуги на гражданите на община Созопол. Електронното оборудване бе доставено по проект "Е-ПОДЕМ" на Националното сдружение на общините. Община Созопол е една от общо 251 български общини, които получават специализираната техника.

Вкючването на община Созопол в проекта е в изпълнение на  управленската програма на кмета Панайот Рейзи за повишаване на административния капацитет на общинските служители и внедряване на информационно-комуникационни технологии в услуга на гражданите.  Община Созопол е поела ангажимент за използване на осигурената техника и софтуер само за целите на проекта. Включването в проекта не е обвързано с финансов ангажимент от страна на общината.

scroll back to top

продължава>

 

„Созопол” се опъна на „Литекс”

Футболистите на „Созопол” играха атрактивно и сърцато и доставиха радост за многобройните си фенове, които бяха на стадиона за подкрепа.

Надъхани, подготвени и мотивирани, момчетата на Румен Димов бяха неудържими още в началото на мача с фаворита от „А” група. Къси и яростни атаки още в първите минути смутиха софийския гранд, който получи красив и бърз гол още в 11 минута. Отличното попадение на Станимир Баев дойде след добре организирана атака.

scroll back to top

продължава>

 

Ясни са футболистите за историческия мач с „Литекс”

Днес ,сряда от 14.30 часа Созопол ще бъде домакин на една истинска спортна битка между  непобедимите и мотивирани футболисти на  Ф К „Созопол“  и водача в „А“ гпупа –„Литекс“. Модерното спортно съоръжение е готово за историческата среща  за Купата на България. След като възпитаниците на Румен Димов прегазиха  „Академик“Свищов, нищо не може да спре победния марш на созополските футболисти.

scroll back to top

продължава>

 

ОБЯВА

Община Созопол кани жителите на общината на публично обсъждане на Проекта за Бюджет за 2014 година.

 

Проектът ще бъде представен пред местната общност от кмета на Община Созопол на 27.11.2013 г., сряда от 17.30 ч.  в Киновидеоклуба на НЧ”Отец Паисий”- гр. Созопол.

scroll back to top
 

Страница 223 от 302

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

август 2020
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31