Начало

Меморандум гарантира развитието на Созополския залив

Министърът на културата Петър Стоянович, областния управител Павел Маринов и кметът на община Созопол Панайот Рейзи подписаха официално Меморандум за развитие на Созополския залив.

Документът, който определя стратегическите приоритети в следващите 10 години бе обсъден в присъствието на представители на Министерството на земеделието, Министерството на транспорта, неправителствени и браншови организации, които имат отношение към остров Кирик и пристанището в Созопол. Всички заинтересовани страни подписаха стратегическия документ.

scroll back to top

продължава>

 

Община Созопол реализира проект „По-ефективна администрация в община Созопол”

 

opak

 

            На 27 ноември 2013 г. в Община Созопол се проведе встъпителна пресконференция по проект  „По-ефективна администрация в община Созопол”. На нея представители на медии и заинтересовани страни бяха запознати с целите на проекта, както и с дейностите, които следва да се реализират. Проектът се осъществява по ДБФП № 13-11-65/09.09.2013 г. и е на стойност 77 454,00 лв. Стартира на 09.09.2013 г., с продължителност 12 месеца и се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Административен капацитет”, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

scroll back to top

продължава>

 

Издигат Коледната елха

Община Созопол започна подготовка за Коледните и Новогодишни празници. Коледната елха вече е доставена и се монтира пред сградата на общината, където до дни ще бъде украсена. Детски кът с джуджета и приказна къщичка допълнително ще внесе настроение и ще зарадва малчуганите. За празниците ще бъде украсен целия град, а началото  ще бъде дадено на 4 декември, сряда от 17.30 ч. със запалване на светлините на града.

Другите празнични събития от Културната програма на община Созопол за м. декември включват :

scroll back to top

продължава>

 

Временна организация на движението в Созопол

Във връзка с изпълнението на Договор «Строителство на КПС и напорни тръбопроводи до дълбокоморско заустване  е създадена временна организация на движението, като в участъка на къмпинг «Златна рибка» е затворено едното платно и движението се осъществява само в другото. Поставена е светлинна сигнализация и светофар.

Заради строителството на КПС «Хармани» и напорния тръбопровод участъкаът от кръстовището на ул.»Републиканска» и ул.»Одеса», посока изхода и входа на града е затворен. Алтернативният път за вход и изход е по ул.»Ропотамо».

Община Созопол се извинява на гражданите за създаденото неудобство.

 

scroll back to top
 

Гласуваме с sms за мощите на Кръстителя

Фронтменът и основател на една от най-добрите български рок групи – бургаската „Сънрайз“, Георги Мархолев ще защитава мощите на Йоан Кръстител. Музикантът влиза в отбора на проф. Божидар Димитров на финалната церемония „Чудесата на България“ тази вечер. Двамата заедно с проф. Николай Тулешков ще са тимът, който ще извади всички тези, за да убеди зрителите по време на живото предаване по ТВ7, че мощите заслужават да бъдат избрани за номер 1 в тазгодишната национална кампания, информират организаторите от в. „Стандарт”.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 221 от 302

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

август 2020
пвсчпсн
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31