Начало

Общински съветници и кметове на семинар „ Европейски практики за местно самоуправление”

В началото на октомври 2012 г. делегация на Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България (НАПОС – РБ),  водена от Красимира Германова(председател на общинския съвет в Созопол), председател на Управителния съвет на асоциацията и  Делян Дамяновски(председател на общинския съвет  Мездра), изпълнителен директор на асоциацията проведе пътуващ семинар за обмяна на опит в областта на местното самоуправление в страни от Европейския съюз и запознаване с дейността на Конгреса на местните и регионални власти в Европа, Парламентарната асамблея на Съвета на Европа, Европейския парламент и Комитета на регионите. Покана за участие в семинара” Европейски практики в местното самоуправление „ получиха и общинските съветници от Созопол, кметове на населени места в общината и представители на общинската администрация.

scroll back to top

продължава>

 

ПОКАНА

 

Община Созопол

 

Ви кани на пресконференция и първа копка по случай стартирането на проект „Интеграция на културно- историческите ценности и диверсификация на туристическите продукти на територията на община Созопол” по Договор по Оперативна програма „Регионално развитие” 2007- 2013 г.

Пресконференцията ще се проведе на 15.10.2012 г., понеделник от 11.00 ч. в Конферентната зала на общинския съвет в Созопол при следния дневен ред :

 

11.00 ч.- Регистрация на участниците

11.30 ч. – Приветствие от кмета на община Созопол Панайот Рейзи

11.30 ч. – 12.00 ч. – Презентация на проекта

12.00 ч. - Дискусия и попълване на анкета за обратна връзка

 

 

 

scroll back to top
 

Поздравление от кмета на община Созопол Панайот Рейзи по случай Международния ден на възрастните хора

Уважаеми дами и господа,

Скъпи приятели,

Радвам се, че имам възможност от името на общинското ръководство, и лично от свое име, да отправя най-сърдечни поздравления и най-искрени благопожелания до всички вас, по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври.
В навечерието на празника искам да изразя своето преклонение пред мъдростта и опита ви и възхищение към успехите, постигнати от вас през годините.

scroll back to top

продължава>

 

Спортни танци в Созополското училище

„Танцов сезон 2012” отваря врати в СОУ „Св. св. Кирил и Методий”- Созопол. Танцова академия Бургас с ръководител Илия Михов предоставя възможност на възпитаниците на училището да овладеят красотата и ритъма на Латиноамериканските и Стандартни танци  всеки вторник и четвъртък.В Клуба по спортни танци в созополското училище могат да се запишат деца от 5 г. до 15 години, както напреднали, така и начинаещи.

Записването може да стане в СОУ „Св. св. Кирил и Методий”-Созопол, или на моб. тел. 0878 861 910, 0878 861 810, e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

scroll back to top
 

4 млн. евро ще направят Черноморец рибарски център

До края на месеца внасяме проекта за рибарското пристанище на Черноморец в ИАРА и в началото на ноември очакваме той да бъде класиран. Коментира се ,че три пристанище, сред които е това в Черноморец са сред приоритетите на правителството, което ни дава сигурност, че ще има резултат още на първото класиране- заяви кметът на общината Панайот Рейзи в отговор на въпрос на общински съветник от Черноморец . Инвестицията по проекта е 4 млн. евро, с които ще се изгради модерна рибна борса, в която ще се търгува рибата от  цялото Южно Черноморие. Това ще даде сериозен икономически тласък за развитието на Черноморец и ще го превърне във водещ рибарски център- допълни още кмета.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 219 от 246

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

октомври 2019
пвсчпсн
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031