Начало

Приемат се заявления за абонамент на паркоместа

Във връзка с подготовката за летен сезон 2021 стартира приемът на заявления за платен абонамент на паркомясто по уличната мрежа на град Созопол.

Платеният абонамент гарантира точно определено и обозначено паркомясто, най-често пред дома/офиса или в близост до него, като то може да се ползва от различни автомобили. Услугата е насочена както към физически, така и към юридически лица, а стойността на абонамента е 288 лв. за периода 1.06.2021 - 30.09.2021 г.

Заявление може да подадете в Център за административно и информационно обслужване (фронт офис) в сградата на Общинска администрация.

Формуляр - в прикачения файл.

Прикачени файлове:
Изтегляне на файла (ЗАЯВЛЕНИЕ ПАРКИНГ МЕСТА 2021 PDF.pdf)Заявление206 Kb
scroll back to top
 

Съобщение за пътната обстановка

Пътната отсечка от Златна рибка в посока Равадиново е временно затворена, поради обилните валежи. Автомобилите може да се движат по обходен маршрут през вътрешния път от местността “Куку баир” /пътя Созопол - Приморско/ към Равадиново.

Наводнено, но проходимо при съобразена скорост за пътуващите посока Созопол, е едното пътно платно на главния път Бургас – Созопол, в частта си преди бензиностанция Петрол.

Предвид обилните валежи, които трети ден се изливат в общината, нивата на подпочвените води се покачват. Ситуацията по всички пътни артерии се следи постоянно и при необходимост движението ще бъде пренасочено по алтернативни пътища, за което ще ви уведомим своевременно.

Апелираме всички шофьори да се движат с повишено внимание и съобразена с пътната обстановка скорост.

scroll back to top
 

Включете се в проекта за благоустрояване на детска площадка "Кита"

Община Созопол подготвя проект за благоустрояване на детската площадка „Кита“ който касае рехабилитация и обновяване на обществени озеленени площи за широко ползване. Предвидено е обособяване на детски кът, обновяване на зоните за отдих, почистване и оцветяване на емблематичната за парка фигура – каменния Кит-пързалка.

Проектът „Благоустрояване на детска площадка „КИТА“, гр. Созопол, община Созопол“ е във връзка с участие в конкурс, финансиран от ПУДООС за дейности по Национална кампания ,,Чиста околна среда -2021г‘‘ на тема ‘‘Обичам природата - и аз участвам‘‘.

scroll back to top

продължава>

 

Обръщение на Кмета на община Созопол по повод Богоявление и Ивановден

Уважаеми жители на община Созопол,

Поздравявам Ви с настъпването на едни от най-почитаните християнски празници Богоявление и Ивановден!

Йордановден ознаменува кръщението на Исус Христос, в който момент небето “се отваря”, Светият дух слиза и светът става по-добро място. Днешният ден е повод да се връщаме отново и отново в историята на нашата вяра, при традициите! Вярвам, че въпреки пречките, ще съумеем да запазим тези традиции и да ги предадем на поколенията след нас.

Нека Св. Йоан Кръстител Ви закриля и влезе във Вашите домове с мир, любов и надежда!

Честит празник на всички християни!

На всички именници, носещи имената Йордан, Йоан, Богдан, Иван и техните производни, желая здраве, воля и увереност във всяко ново начинание!

Бъдете благословени!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на община Созопол

scroll back to top
 

Първото за България дарение на HP получи училището в Зидарово

12 висококачествени компютъра получи като дарение ОУ „Христо Ботев“ в село Зидарово. Помощта идва от световно признатата компания Hewlett Packard, която предоставя технология на стойност милиони долари в помощ на образованието по целия свят, но за първи път прави подобен жест на територията на нашата страна.

scroll back to top

продължава>

 

Страница 3 от 327

е-вестник

Вестник "Созопол"

ВАЖНО! Профилът "Община Созопол" във Facebook.com не представя официално община Созопол.

e-paybaner

easypay

Център за подкрепа на жертви на социално насилие "Вселена"

Get the Flash Player To see this player.

ShellCorporate-UpstreamBanners-200x350px 20161201

fundburgas.org

януари 2021
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031